Дженифър Гарнър с призив към папараците

Актрисата си спомня трудностите, които е преживяла заради вниманието, насочено към нея по време на развода с Бен Афлек.

В интервю за PBS’ Kelly Corrigan Джeнифър разказва за дългата си борба с папараците, която е достигнала кулминацията си по време на развода.

“В продължение на 10 години пред дома ми всеки ден имаше поне 6 коли с папараци, понякога дори по 20, пред училището на децата, пред педиатъра”, споделя звездата от “Събудих се на 30”.

“Умолявах ги “Моля ви, преместете се от вратата на педиатъра, имам болно дете”, допълва тя.

Гарнър предупреждава за опасността, която носи преследването от журналисти, след като самата тя е забелязвала, че колите им са я следвали, минавайки на червено и игнорирайки правилата за безопасност на движение. Сценарий, който за съжаление ни напомня на инцидента, отнел живота на принцеса Даяна.

По време на този период Гарнър и Хали Бери започват движение, за да забранят със закон снимките на децата на известните личности без позволение. Децата на Дженифър се включили, като дори написали свои речи, в които изявяват страха си от папараците.

“Какво е да си малко дете и да гледаш тези огромни камери да тичат към теб, към майка ти, когато отивате на училище. Страх ме е от тях, приличат на оръжия”, споделила тогава 5-годишната дъщеря на актрисата.