Джъстин Бийбър е готов да отговори на Селена Гомес

Публичният отговор на Джъстин Бийбър след разкритията на Селена Гомес е готов.

Певецът пуска сингъл и нов албум, а анонсът му е явно послание към бившата му.

“Като човешки същества всички ние сме несъвършени. Миналото ми, грешките ми… Имам чувството, че те са ме отвели точно там, където трябва да бъда” – казва Джъстин Бийбър във видеото, в което обявява, че се завръща на сцената.

Първият сингъл на Бийбър след дълга пауза ще се казва “Yummy” и ще излезе на 3 януари.

През пролетта пък поп звездата тръгва на турне в САЩ. Първата дата е на 14 май в Сиатъл, а последното шоу ще бъде в Ню Джърси на 26 септември.

“Този албум ще бъде различен от предишните, защото се намирам в много различен етап от живота си”, казва още Джъстин Бийбър. “Нямам търпение да изпълнявам новите си парчета и да тръгна на турне”.

Новината за завръщането на Бийбър на музикалната сцена идва около два месеца, след като бившата му Селена Гомес издаде своя собствен албум след дълго затишие. Благодарение на личната изповед в първите две песни, те се превърнаха в истинска сензация – Селена директно обвинява Джъстин за емоционалния срив, който преживя в миналото, разкрива негова изневяра и дори споменава за “тормоз”. След тази хвърлена ръкавица, феновете и на двамата изпълнители бяха любопитни дали и кога Джъстин Бийбър ще отговори публично на разкритията на Селена.

Е, пиар кампанията и на Бийбс явно вече е готова!

Сагата продължава, а продажбите и на двамата остават гарантирани, не без помощта на цялата пикантерия около раздялата им.

Popular