Какво тренират порно актрисите

“В порно индустрията има много хора, които са пристрастени към алкохола и наркотиците. Когато повече не издържат, преминават към спорта. Това е просто още една форма на зависимост”.

Думите са на порно иконата Аса Акира. Самата тя притежава едно от най-стегнатите тела в индустрията, но твърди, че никога не е била изкушена от забранените субстанции.

Нейният опиат е йогата, но редовно разнообразява и с други видове тренировки. Все пак, когато си чисто гола пред камерите часове наред, няма как да скриеш нито милиметър от физиката си – нито “любовните дръжки”, нито леко поотпуснатото коремче, нито мазнинките, които евентуално си си позволила да лепнеш на бедрата. Особено с навлизането на видео резолюцията 4K.

PornHub разкри от какво се възбуждат жените

В индустрията споделят, че в последните години летвата за фитнес нивото на актрисите се е вдигнала високо. Впрочем, това важи и за мъжете – допреди години, нямаше проблем порно актьорите да са или слаботелесни, или пълни и отпуснати (Ще кажем само “Рон Джереми” и няма да обясняваме повече).

“Лицето на порно индустрията се промени”, потвърждава актьорът Дерик Пиърс пред Men’s Health. Колегата му Раян Дрилър добавя: “В днешно време порното е много по-фокусирано върху естетиката, затова в професията навлизат все повече хора с тренирани тела”.

Жените свършват 13% по-често с други жени

Замисляйки се, не е трудно да видим логиката. Особено за жените от филмите за възрастни – тяхната работа е да изглеждат голи така, че да бъдат обожавани и да въплъщават фантазиите на непознати мъже от цял свят. Оформените и стегнати женски тела са глобален тренд, нормално е порното да се адаптира към тази реалност.

Е, порно актрисите ли са новите “ангели”? Че и повече. Доказват го трите мацки в галерията.

Ангелите на Victoria’s Secret показват любимите си упражнения за дупе