Тиндър по зодии? Новата ера в приложенията за запознанства

Вместо по снимки и закачливи описания ще избираме партньора си по зодията му.

Сайтовете за запознанства напоследък отбелязват спад в интереса заради коронавируса, но краят им все още не изглежда да е скоро. Вместо това в момента идват нови и нови идеи за алгоритми, които ни позволяват да срещнем избрания, независимо дали той ще е за цял живот, или за една вечер.

Норвежци проучиха намира ли се наистина секс в Tinder

Най-новият тренд сред сайтовете за запознанства е да си избираме мъжете по зодията им – идея напълно простичка, но и гениална. Почти всяка жена, която дори малко се интересува от астрология, се е запитвала в началото на връзката дали с новия й партньор са съвместими според зодиака.

С приложения като StarCrossed и Struck, обаче, този въпрос излита през прозореца, защото там всеки мъж, който ви попадне, е избран, специално според датата и часа на раждането му.

В алгоритъма се взима предвид не само зодията на потребителите, но и всички останали аспекти от наталната карта, които издават каква е съвместимостта ни с другите.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Най-важното за мачването с партньора е да си съвпадате според знака в Слънцето, защото това заема най-голямо участие в начина, по който се държим с околните, и съзнателната ни себеизява.

Мръсните номера на мъжете в Tinder

Hero Slider