Цветовете, които носим на работа са ключови за успеха ни

Тоалетите на работното място може да имат много по-голямо влияние върху успеха ни, от колкото предполагате.

По последни проучвания се оказва, че цветовете, които носим на работа, афектират не само настроението ни през деня, но и цялостното развитие на кариерата ни. Това се дължи на факта, че мнението на хората за нас е тясно свързано с начина, по който се обличаме и цветовете, които носим са главните фактори за това.

Като част от проучването психолозите определиха основните начини, по които някои цветове влияят на останалите и как ще се отразят те на кариерата ни.

Черно

Черното е един от цветовете, които вероятно винаги ще са на мода и изглежда добре в почти всякакви ситуации. На работното място, той може да създаде впечатление за студен характер и отдалеченост от работния екип, но и същевременно да подскаже, че носещият го има висок професионален опит. За да предизвикате позитивно мнение, носете цвета в комбинация, а не в цялостно черни тоалети.

Жълто

Цветът често е асоцииран с весел и забавен характер, но и едновременно с това той е типичен за хора, които търсят начин да привлекат вниманието и са малко по-арогантни. Като основен цвят в тоалета, той предизвиква дразнение и изглежда непрофесионално, но когато е използван за допълнителен акцент, жълтото придава свежест във визията и е перфектен за хората, които искат да се покажат като отборни играчи.

Синьото

Синьото е познат като цвета на спокойствието и равновесието. Ако е в по-убит нюанс той подхожда на хора с прям и тих характер, но в по-ярките тонове се превръща в цвета на лидерите. Тоалетите с преобладаващ син цвят ще подобри мнението на другите за вас и ще предизвика тяхното уважение.

Червено

Този цвят по-често можем да видим във вечерните тоалети или летните рокли и можем да се съгласим, че тогава той изглежда страхотно. Но на работното място създава впечатление за егоцентричност и заядливост. Отново, както при жълтото, цветът е много подходящ за акцент, но трябва да внимаваме, когато е основе в тоалета.

Избираме любимото си червило според характера си

Дори бельото ни трябва да е веган

Летните тенденции, които са актуални всяка година