Съветите на Виктория Бекъм и още четири известни личности за работа от вкъщи

Как работят у дома сега успешните жени като Виктория Бекъм, Худа Катан, Анин Бинг, Мария Хатцистефанис и Алесандра Стайнхер?

Сега цял свят се е прехвърлил на режим работа от вкъщи, но да бъдем честни, стоенето вкъщи по цял ден може да бъде много демотивиращо, особено ако постоянно има кой да ни разсейва у дома.

Затова се обръщаме за вдъхновение от успешните жени и техните практични съвети за по-ефективна работа във всякакви условия.

Виктория Бекъм – създайте си ефективна рутина

Да, добра идея е да се придържаме към нормалния си ритъм, но ще излъжем, ако кажем, че можем на 100% да запазим стария си начин на живот предвид новите условия.

Затова в момента, в който членовете на семейство Бекъм решили да се подложат на карантина у дома, първата работа на Виктория била да създаде подходящ график, с който да оптимизира времето си.

Бекъм си купиха панорамен апартамент в Маями за 24 милиона долара

Най-голямата промяна в ежедневието при нея била времето, което сега й се налага да отделя, за да помага с обучението на децата си у дома. Решила е да въведе и правило всички заедно да готвят вечерята, за да имат семеен ритуал, който принципно трудно биха могли да следват, а и за да получава допълнително помощ и да улеснява графика си.

Анин Бинг – не се изолирайте от всякакви комуникации

Красивата дизайнерка призовава последователите си в Инстаграм да не забравят, че изолацията не означава да изоставим напълно социалния си живот. Тя напомня колко важно е за един човек да се чувства като част от нещо по-голямо и да комуникира с хората.

Затова тя е фен на предизвикателствата, които напоследък завладяха социалните мрежи, и редовно общува с феновете си посредством видеа на живо… най-често вечер, най-често с чаша вино в ръка.

Худа Катан – търсете начини да се забавлявате

Въпреки че голяма част от работата й е била поставена на пауза известната гримьорка и собственичка на Huda Beauty, не забравя да гледа на ситуацията с по-позитивен тон. Тя споделя, че всеки ден се опитва да отделя време да танцува и да вкарва малко хумор в ежедневието си.

Създателката на Huda Beauty дарява 100 хиляди долара за гримьорите на свободна практика

Мария Хатцистефанис – носете по-често любимите си дрехи

Мария е почитател на практиката да носим дрехите и аксесоарите, които ни карат да се чувстваме уверени, дори и да няма кой да ни види в тях. Затова тя редовно облича любимите си рокли и токчета и ги разхожда из хола си между почивките от работата.

Алесандра Стайнхер

Практиката на бюти редактора Але е много подобна на тази на Мария, но тя избира да си вдъхне допълнителна доза самочувствие с помощта на грима. Едновременно с това тя отделя повече време за грижа за кожата сега, когато е под карантина, и това я кара да се чувства още по-красива.