Три неща, които успешните жени правят всеки ден

Заемаме съвети от Опра Уинфри, Хали Бери, Камила Коелю и още известни дами.

Наред със срещите, постоянното планиране, задължителните тренировки, тези три неща винаги са част от дневната рутина на успешните жени.

Медитират

Това е съвет, който често чуваме, но кога го подминаваме, кога решим да го последваме… Но ако попитаме Опра Уинфри, Хали Бери и още много известни лица от бизнеса и Холивуд, те ще ни посочат медитацията като най-прекия път към успеха.

Опра е почитател на трансцендентална медитация, която се счита не само за по-трудна, но и много по-ефективна форма на традиционната медитация. Тя практикува два пъти на ден по 20 минути.

Водят се по правилото 5/25

То повелява да измисляме 25 идеи, но да изберем само 5 от тях, върху които ще се съсредоточим. Или с други думи – те се учат да приоритизират и да се фокусират само върху най-важните задачи.

Те оставят работата си на работа

Камила Коелю, инфлуенсър и предприемач в сферата на модата и козметиката, напомня, че най-голямата грешка, която можем да направим по пътя за успеха, е да оставим преследването на целите ни да попречи на останалите сфери на живота ни. Защото, за да сме успешни, трябва на първо място да се чувстваме щастливи в личния си живот.

Ева Лонгория и Камила Коелю споделят бюти и стайлинг тайните си

Затова тя и съпругът й са си въвели правило – всеки ден си уговарят в кой час от деня да оставят всякаква следа от работата и социалните мрежи, и да се насладят на време за себе си. Без значение колко натоварен е бил денят им, след уречения час те оставят всички мисли за работа.

Hero Slidertips