Раницата KÅNKEN е синоним на шведска здравина и стил

Септември ни връща в града и отново завърта делниците ни във въртележка от задачи. Готови сме да посрещнем предизвикателството, когато сме екипирани с шведските раници KÅNKEN на Fjällräven.

Разбира се, става дума за скандинавски дизайн, а това означава: 1. Впечатляващ минималистичен стил. 2. Ненадмината функционалност.

Раниците KÅNKEN са красив лайфстайл обект, но всъщност това е класическата ученическа раница на бранда. Именно с най-малките е свързана историята за самото създаване на този модел раници. KÅNKEN са разработени през 1978-а по програма за по-добра грижа за гърба на учениците, страдащи заради тежките чанти, които носят всеки ден. Новият специално създаден модел е максимално изчистен, със стилни прави линиии, минималистичен, фунционален, много здрав и водоустойчив.

KÅNKEN е изработена от здравата непромокаема материя Vinylon F. Тя е и изключително лесна за почистване – достатъчно е да я забършете с влажна кърпа и зацапванията са отстранени. Полезно е за всички, а родителите на ученици ще го оценят още повече!

При производството и шведската компания не пропуска да въведе “умни” практики за грижа за околната среда. Например, при рязане на плата не остават почти никакви парчета, а презрамките пък са изработени от дълго парче плат, свързано със задната дръжка – детайл, който също допринася за високата издръжливост на модела.

С годините този разпознаваем и класически дизайн е останал непроменен, Fjällräven единствено продължават да обогатяват още и още различните десени KÅNKEN, за да отговорят на очакванията на почитателите й.

Раницата се предлага в два размера, за да може да отговори на нуждите и на най-малките.


Ако търсите функционална и здрава чанта за вашия ученик или удобна градска чанта за своето ежедневие, която същевременно да изразява усета ви към добрия стил, можете да се спрете на KÅNKEN. Доверете се на шведската прецизност и на над 40 години история – невъзможно е да сгрешите!

У нас раниците KÅNKEN можете да купите в магазина на Fjällräven в The Mall, както и онлайн на www.fjallraven-shop.bg 

Помощ за преодоляване на стреса в училище