Мария Бакалова: “Все още търся стила си”

Пред списание Harper’s Bazaar Мария разказва за магията, която се случва зад кулисите на червения килим.

След като на наградите BAFTA Бакалова впечатли модните критици и попадна в списъка на британския Vogue за най-стилните гости на събитието, актрисата от България споделя за вълнуващото преживяване от това да бъде част от такава престижна церемония.

3 от най-добрите визии на наградите BAFTA + 3 модни провала

“Всичко, което знам за червения килим на наградните сезони е виртуално”, разказва през смях Мария пред Harper’s Bazaar, като допълва, че една част от нея се радва, че дебютът й в кино индустрията е онлайн, защото това й позволява да има малко повече свобода със стила си. “Мога да бъда по-смела в изборите, които правя за роклите, защото знам, че събитието няма да протече цяла вечер. Затова всичко се върти около красотата и забавлението, което носи тоалета, а не комфорта.”

“Все още търся стила си”, продължава Мария. “Експериментирам и опитвам с различни дизайнери, търся тенденциите и визиите, които предлагат и това е много вълнуващо, защото имах възможност да нося толкова много неща – наистина се надявам стилът ми да се променя постоянно, за да мога да покажа на хората всичките си страни”, споделя тя.

На въпроса какви модни трикове най-много я вдъхновяват тя шеговито отговаря, че ще остави стилистката й да отговори, защото тя е тази, която успява да открие онези визии, които да накарат Мария да се чувства уверена и красива. Въпреки това подчертава, че аксесоарите, гримът и прическата са важни фактори за начина, по който се чувства в тоалета си.

От Harper’s Bazaar отново похвалиха Бакалова за стилната визия от Armani, с която тя засия на наградите BAFTA, но също така насочиха внимание към успехите на актрисата до сега – тя е първата българка, която да се бори за Оскар, Златен Глобус и BAFTA, а до сега е спечели над 20 награди за таланта си.

По червения килим на наградите BAFTA

Popular