Бекъм срещу Гербер на британските модни награди 2018

Семействата на Синди Крауфорд и Виктория Бекъм триумфираха на британските награди за мода.

А този червен килим, повярвайте ни, си струва да се види!

По всеобщо мнение, събитието в понеделник вечер бе сред най-добрите тази година, що се отнася до стила на звездите на червения килим. Изключителна бе появата не само на Бекъм и Гербер, но и на Роузи Хънтингтън-Уайтли, Кейт Мос, Кендал Дженър, Пенелопе Крус, Ума Търман, Ева Херцигова и още звезди.

Във визиите на гостите се откроиха визиите с панталон, дантелата и определено черният цвят. Именно него бяха избрали и Синди Крауфорд, и Виктория Бекъм, и звезди като Ума Търман и Вивиан Уестууд. Но, разбира се, при британците никога не липсва и дозата екстравагантност.

Една от най-приятните изненади на вечерта бе и появата нa Меган Маркъл на сцената. 37-годишната херцогиня, която тази пролет ще роди първото си дете, връчи наградата в категория британски дизайнер на дамско облекло на Клеър Уейт Келър от Givenchy. В черната си асиметрична рокля Меган демонстрира дързост, излъчвайки блясъка на истинска холивудска звезда. Тя бе с едно голо рамо, а тъмният й маникюр, макар и в нарушение на кралския протокол, допълваше тоалета й повече от добре.

Всички визии можете да разгледате в галерията.

Черното е магия, когато го носи Пенелопе Крус

Latest Look: Меган Маркъл в пайети

Fashion GalleryHero SliderPopular