Ето в какво се състои умението да изглеждаш класно

Трудно и скъпо ли е да изглеждаш класно? Най-отговорно заявяваме, че не е.

Елегантността е въпрос на вътрешни качества, като увереност в себе си, спокойствие, благородство. Що се отнася до гардероба на една жена, елегантността има свои простички правила. И днес ги синтезираме в помощ на всяка съвременна дама, която иска да усъвършенства визията си и да оставя винаги силно впечатление:

#1.
Не следвайте тенденциите! Повече от ясно е, че можете да си вземате идеи от тях и да освежавате гардероба си с малки акценти. Но за това да сменяш цялостно вида си като хамелеон с идването на всяка нова вълна от модни трендове има само една дума – катастрофа!

Силата на минимализма в 10 визии

#2.
Пазарувайте класики. Бежов тренч, хубаво черно сако, прави дънки, кожени лоуфъри, пуловери с поло яка в базовите цветове, хубави бели ризи… Те са “стари, но златни” и, повярвайте ни, неслучайно десетилетия наред си остават фундамент на добрия стил.

#3.
Изградете си добър basic гардероб в неутрални цветове. Бежово, черно, карамелено, сиво, бяло, кремаво – трябват ви добре скроени сака и панталони, копринени и памучни ризи и поне едно палто в тези цветове. Комбинират се прекрасно помежду си, а също така са прекрасни за монохромни решения.

Най-добрата селекция за капсулния гардероб на една жена

#4.
Не се насилвайте да сте “секси”. Последното май трябва да се напомня на някои момичета по-често. Обличайте се подходящо, бъдете наясно какъв тип дрехи и силуети ви отиват и не вадете всичките си природни богатства на сергията. Повярвайте, че дълбокото привличане се поражда от съвсем други неща!

#5.
И последно – винаги носете правилния за вас модел и размер.

Още съвети и наистина перфектни класни визии споделяме в галерията.

7 дни с един класически блейзър от ZARA

Fashion GalleryHero Slidertips