Bring The Bloggers Vol. 5: Мястото, гостите и всичко, което да очаквате

Запазете датата – тази събота ще се проведе последното събитие от поредицата #BringTheBloggers за годината.

Конференцията, с която дебютирахме в Пловдив, мина с повишен интерес и не остави място за съмнение – време e отново да се върнем в София, където започна всичко, и да закрием годината подобаващо.

На 10 октомври, пак се събираме в Интер Експо Център за петото и последно за тази година издание на #BringTheBloggers.

С екипа на Grazia Bulgaria пак ще ви срещнем с най-интересните и добре реализирани български инфлуенсъри, които лично ще ни споделят своите практики, правилата си за успех и визията си за настоящето и бъдещето на тази професия.

Този път панелите ни са четири, като започваме с любимата тема – лайфстайл инфлуенсърите. В тази част от събитието сядаме заедно с Елица Бехар и Деница Стоянова – две момичета с готин стил и много познания за споделяне.

След това продължаваме с един мотивиращ панел за блогърството на фитнес тематиката. Там Руми Илиева и Ваня Висарионова са експертите, с които ще си говорим за поддържането не само на формата, но и на многото последователи в социалните мрежи.

След кратка кафе пауза, на която ще имате възможност да зададете въпросите си директно на лекторите, се връщаме на сцената с представителите от бизнеса, които ще ни издадат как те подбират с кои инфлуенсъри да работят и какви са качествата, които ни печелят пари в социалните мрежи.

Наталия Такова, за която стилът идва преди модата

Накрая, но не на последно място, отново се обръщаме към мамите инфлуенсъри с панела GRAZIA MAMA. Главна роля в този сегмент заемат Цвета Евтимов и Наталия Такова. И понеже като майки на повече от едно дете те са свикнали да жонглират множество задачи наведнъж, ще ги попитаме както за успешните стратегии, така и за баланса между личния живот и работата като инфлуенсър.

Цвета Евтимов от FabMamaWorld: Мечтайте, защото мечтите се сбъдват

Не изневеряваме на двете ни традиции фаворити – подготвили сме ви много подаръци и изненади, а накрая ще има време за коктейл, приказки и снимки.

Отново събитието е с безплатен вход, но и това само допринася за големия интерес, затова побързайте да запазите мястото си по-скоро. Можете да го направите с имейл с двете си имена на events@atticaeva.bg, а за повече информация, следете страниците ни във Фейсбук.

Специални благодарности на партньорите ни от Бритиш Американ Табако.

Hero SliderPopular