Брад Пит, Лео, Марго Роби: Отборът на Тарантино превзе Кан

Новият филм на Куентин Тарантино с участието на Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Марго Роби бе педставен на фестивала в Кан снощи.

25 години след като “Криминале” спечели наградата Златна палма, новата лента на Тарантино пожъна нов успех. След прожекцията, масовата реакция на критиците беше, че филмът е забележителен, а някои дори го определиха като “брилянтен”.

Ефектна бе и самата поява на звездите на този дългоочакван червен килим.

Леонардо ди Каприо пристигна в Кан с младата си приятелка Камила Мороне, която присъства на премиерата, но пък не позираха заедно. Лео и Камила дойдоха на премиерата отделно и вместо да кавалерства на брюнетката, Леонардо застана до колегите си от филма.

Изключително елегантен и харизматичен изглеждаше Брад Пит. Въпреки тежкия си развод с Анджелина Джоли, който още не успяват да финализират, актьорът изглеждаше в добро настроение. Двамата с Лео без капка съмнение са фантастичен тандем!

Сред останалите звезди на премиерата впечатление направиха куп лица от Холивуд и от модните подиуми: Клои Севини, Дакота Фанинг, Ел Фанинг, Ейдриън Броуди, Сара Сампайо, Уини Харлоу и още. Снимките им можете да разгледате в галерията.

 

Fashion GalleryHero SliderPopular