Зендая поема по нов път в кариерата си

Само на 22 години Зендая вече е постигнала много в кариерата си – от Дисни звезда, до певица, дизайнерка и актриса в големи проекти.

Зендая отдавна не е просто поредна актриса на Дисни, а е разширила резюмето си до много други проекти и дори такива извън кино индустрията. Сега й предстои премиерата на новия филм на Spiderman, в който тя играе най-добрата приятелка на супергероя, Ем Джей, както и премиерата на сериала “Euphoria”. Той проследява историята на тинейджъри, които се борят с типичните проблеми в гимназиалните години, като едновременно с това засяга важни въпроси за обществото.

Енергия и стилен бунт: TommyXZendaya

Точно и заради тези две нови нейни постижения, тя си заслужи мястото на корицата на списание Vogue. По този повод тя бе интервюирана във формата на модното издание “73 въпроса”. При него журналистът посещава звездата в собствения й дом и я разпитва по въпроси, на които смята, че феновете й ще искат да узнаят отговорите. Звездата посрещна интервюиращия в дома си в Калифорния, където видяхме част от красивата й градина.

Зендая пресъздаде модните тенденции през годините

Зендая ни разкри малко повече за приятелството си с Том Холанд на екрана и извън него, както и за някои други нейни отношения със звездите в Холивуд. Освен това актрисата разказа и по-лични детайли за това как се справя с негативизма в социалните мрежи, но едновременно с това подчерта, че е благодарна на феновете си за всички неща, които правят за нея.

Гледайте цялото видео тук:

Зендая остави пантофката си на червения килим на Met gala?