Антонио Бандерас все още е секс икона на 58 години

Нито годините, нито здравословните проблеми могат да спрат Антонио Бандерас – до ден днешен той все още е смятан за един от най-секси мъжете в света… и е много горд от това.

Успехът на Бандерас не затихва с годините. Наскоро той спечели награда за най-добър актьор за новата си роля, след което веднага пък стана почетен президент на Седмицата на модата в Маями, и ако нещата се развият, както повечето от нас очакват, той може да спечели Оскар следващата година. С две думи, Антонио просперира все повече и повече.

“Чувствам се страхотно – да наближавам 60 и все още да ме смятат за секс икона си е постижение, бейби!” възкликна шеговито актьорът в интервю за Entertainment Tonight.

За модното събитие той казва, че от четири години активно участва в организацията и провеждането на ревютата. За него градът е много специален, защото там е срещнал бившата си жена, Мелани Грифит, с която имат дете.

Едновременно с това Антонио е ангажиран с модата, защото счита, че тя има голямо влияние върху много сфери от живота.

“Модата често е отражение на обществото, не просто в индивидуален план, а колективно. С модата разпространяваме съобщение за това, което искаме да кажем.”

Киану Рийвс признава: “Аз съм самотен мъж”

Затова и за него винаги е било приоритет да поддържа външния си вид и стил. Дори през трудните периоди, през които премина през последните две години, той не престана да се грижи за визията си.

Бандерас претърпя инфаркт, който всъщност му е помогнал с новата роля. Тя е за филма “Pain and Glory”, който е базиран на истински случки и проследява тъжната история на филмов режисьор.

За ролята казва, че е трябвало да приеме чувствата на тъга и самота, които и без това му го измъчвали често след операциите. “Трябваше да убия част от Антонио Бандерас, за да се превърна в Салвадор Мало”, добавя той.

Въпреки това в Кан той изглеждаше повече от енергичен, все така весел и самоуверен, какъвто го познаваме от предишните години в кариерата му.

Антонио Бандерас: “Да се работи с Алмодовар е много трудно”

Антонио Бандерас се възстановява след инфаркт