В дома на Дрейк, обсипан със злато

Рапърът Дрейк решил построи своето имение от пет хиляди квадратни метра в родния си град Торонто, така че един ден домът му да се превърне в забележителност.

Имотът е проектиран така, че да прилича на имение от 19-ти век, но през призмата на съвременния дизайн.

“Това е едно от нещата, които ще оставя след себе си, затова исках да е вечно”, казва изпълнителят пред Architectural Digest.

Въпреки че идеята му да построи имението е дошла на 27 години, той и до днес смята, че това ще остане завинаги неговият дом.

И не бихме го обвинили – кой не иска да живее в имот, в който има напълно оборудвано баскетболно игрище в размери, подходящи за NBA, и басейн с черен гранит.

Сред останалите екстри са луксозното звукозаписно студио, стаята с награди на Дрейк и личният му музей с джърсита от баскетболисти. А и да не забравяме двуетажната гардеробна с огромната колекция от дизайнерски артикули, включително чанти Birkin, както и огромния полилей с над 20 000 камъни Сваровски, втората най-голяма инсталация от този тип в света.

Да, сякаш прилагателното “претенциозен” е измислено за Дрейк. Снимките на дома му събраха множество реакции в Twitter. Вижте ги и вие в галерията.

Fashion Gallery