Спечелете новия модел спортна обувка на adidas UltraBOOSt X

От тази пролет спортните обувки не са това, което бяха благодарение на adidas и иновативния им модел UltraBOOST X.

Този тип дамска обувка е съвсем нов тип спортно преживяване. Тя е проектирана да отрази естествения силует на дамското стъпало в движение и да му осигури стабилност и пълен комфорт по време на бягане. А именно това е най-важното по време на джогинг, нали?

В месеца на жената ви представяме най-новата ни игра, наградата в която са един чифт от тези уникални обувки UltraBOOSt X и една тениска adidas.

За да участвате в томболата за наградата, ще трябва да споделите публикацията във Facebook и да оставите коментар с #UltraBOOSTXMB отговора на въпроса: С какво се отличава най-иновативната обувка за бягане, създавана за жени?

За отговора ще ви помогне публикацията!

Срок на играта: 06.03.2017 – 19.03.2017 г. 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.