Вкусни безалкохолни коктейли за добра фигура и супер настроение

Лесни, свежи и много, много вкусни – тези коктейли си заслужава да се пробват.

Ако обичате коктейлите, но всячески се стараете да избягвате алкохолните калории, то имаме няколко страхотни идеи за безалкохолни коктейли, които да опитате.

Шоколадово изкушение

Съставки: 1 банан, 200 мл ядково мляко, 1 супена лъжица фъстъчен тахан, 1 супена лъжица какао, 1 чаена лъжичка мед

Приготвяне: Сложете всичко в блендера до перфектното размесване на съставките. Сервирайте в красива и голяма чаша с няколко ледчета.

Нискокалоричен малинов шmриц

Съставки: 2 чаени чаши пресни или замразени малини, 2 чаени чаши сода, прясна мента, 2 супени лъжички малинов сироп, лед

Приготвяне: смесете всички продукти в кана и разбъркайте добре. Идея за сервиране е да разбиете леда в блендер и да си оставите няколко ментови листенца за украса.

Коктейл с диня

Съставки: 2 големи парчета диня, кората от 1 лимон, половин чаена чаша прясно изцеден лимонов сок, половин чаена чаша мед или подсладител по ваш избор, лед

Приготвяне: сложете изчистените парчета диня в блендера и ги пасирайте до получаване на хомогенна смес. След това настържете кората на един лимон и я прибавете към динята. Всичко това изсипете в кана. В друг съд смесете лимоновия сок и меда и бъркайте, докато той не се разтвори напълно. Смесете меда и лимона с динята и лимоновата кора. Най-добре е, ако оставите коктейла ви да се хлади много добре в хладилника. Сервирайте го с лед в големи чаши. Украсете с лимон и диня.