Какъв е най-харесваният маникюр през есен 2020?

И минималистите, и феновете на Хелоуин ще намерят по нещо сред най-актуалните маникюри през есента.

Този сезон тенденциите отново са вдъхновени от звездите – по-специално от Бела Хадид и Ариана Гранде.

Светещ в тъмното лак

За рождения си ден по-рано този месец малката сестра Хадид дебютира необичайна версия на френския маникюр със светещи в тъмното украшения от гъби и цветя.

Това мотивира много маникюристи и техните клиенти да експериментират със светещи нокти. Особено много идеи за Хелоуин бяха вдъхновени от точно този тренд.

Цвят люляк

През уикенда пък Ариана Гранде подразни феновете си за бъдещия си албум, пишейки на бавен кадър думата “Positions” върху клавиатура. С това последователите й не само си откраднаха информация за следващите й творения, но и почерпиха вдъхновение за маникюр в цвят люляк.

Още преди Ари да заложи на нюанса, Instagram вече бе засипан с различни идеи как да включим светлолилавото в маникюра си.

Изкуствени нокти

Трендът със залепящите се нокти започна по средата на лятото и продължава с пълна сила и през есента. Той е изключително удобен в периода, в който не сме толкова редовни с излизанията навън и не ни се иска да трябва да поддържаме постоянно красив маникюр.

Вече много марки като Essence, H&M и други създадоха интересни предложения, перфектни за моментите, в които търсим разнообразие или искаме бързи резултати.