Петте закона в офисния грим

По дрехите посрещат…

На всеки е ясно, че прилежният външен вид може да ни помогне да се представяме по-добре в кариерата си. Но в това число не влизат само дрехите, но и цялостната ни визия и маниери.

Затова потърсихме правилата в грим визиите, които не бива да нарушаваме, ако искаме да успеем на работното място.

Използвайте повече хидратиращи продукти

Повечето офиси са оборудвани с климатици, които изсушават въздуха. В комбинация с изкуствената светлина кожата ни може да изглежда още по-дехидратирана. Затова преди да нанесете грима си, използвайте качествен крем за лице, а през деня може да освежавате визията си, като впръсквате фиксиращ спрей или розова вода.

Забравете за гримирането в офиса

Непрофесионалната привичка на жените да се гримират в офиса може само да навреди на отношенията ни с колегите и на начина, по който те ни възприемат. Подгответе изцяло грима си преди да стигнете до работното място, като в курса на деня, можете само да освежите някои части от визията си с помощта на червило, малко пудра или коректор.

Оставете яркото червило за излизанията с приятелки

Nude нюансите са най-добрият ви приятел във визиите за офиса. Твърде ексцентричните и привличащи вниманието цветове могат да направят лошо впечатление по време на работна среща.

Гримовете и четките могат да бъдат развъдник на бактерии

Бъдете пестеливи откъм продукти, но не отивайте без грим

Търсим перфектния баланс – не искаме да дойдем в офиса така, както сме събудили, но и не се стремим към ефекта на прекалено напудреното и гримирано лице.

Сложете малко количество фон дьо тен, съвсем малко бронзиращ продукт за подчертаване на скулите, продукт за вежди, лек цвят червило, спирала и много деликатен очен грим.

Заложете на матовия грим в нежни нюанси

Като стигнахме темата за сенките за очи, подчертаваме, че под това не бива да се разбира металически или бляскави нюанси. Желателно е да заложим на кафявите нотки, които отиват на почти всеки и създават ефект като естествен грим.

Тайните на сполучливата есенна грим визия

tips