Бюти рутината на Ашли Греъм в последните месеци от бременността й

Откакто обяви новината за бременността си Ашли Греъм никак не е забавила темпото в работата си, но с всеки ден изглежда все по-добре и по-добре. Как го постига?

По време на бременността, кожата на всяка жена се променя. Затова и е необходимо през този период да променим начина, по който се грижим за нея.

Точно затова Ашли Греъм отново се включва във видео рубриката на списание Vogue, за да покаже как се е променила бюти рутината й в този важен период за нея.

Признава, че използва значително по-малко продукти върху лицето си, но се е фокусирала върху хидратирането на кожата на тялото си, за да намали стриите, които обикновено се появяват по време или след бременността.

Интересното допълнение към бюти рутината е, че използва маска за лице вместо крем, за да хидратира допълнително кожата си.

Грим рутината си пък опитва да сведе до минимум при всяка възможност, затова поставя само няколко продукта, но резултатът е озаряващ макияж, който сполучливо подчертава красивите черти на модела. Вижте цялата й рутина по-долу.