За него и нея: Подаряваме двойка аромати Emporio Armani

Една любовна история от 21-ви век вдъхновява двойката нови аромати на Emporio Armani Because It’s You (за нея) и Stronger With You (за него). 

Заедно можем да докоснем небето, Заедно можем да летим, Заедно нищо не може да ни спре.

Двата аромата имат еднаква сила Единият перфектно женствен, другият – щедро мъжествен. Те комуникират помежду си, предизвикват, съблазняват. Силата на любовта им и всички онези емоции на влюбването са преразказани в поредица от кратки филми с участието на Матилда Луц и Джеймс Джагър. Матилда и Джеймс играят Лаура и Пол, двама души, които изпитват любовта си един към друг всеки един ден. Сцена в центъра на световен град, това е любовна история от 21 век. Те изживяват любов, която ги прави по-силни, в която няма невъзможни неща. Просветена любов, удивителна мотивация, креативна енергия, която подхранва желанието да бъдеш по-добър, да излезеш извън себе си, за да видиш цялата вселена и отвъд.

Because It’s You е нейният аромат – играещ със силата на съблазънта като миксът на ванилия с мускус, който разкрива комбинация и невероятно дълбока чувственост. Stronger With You е непредвидим, като самия него. Той изненадва със своята оригиналност като пикантния акорд на връхните нотки – микс от кардамон, розов пипер и листа на виолетки.

Спечелете парфюми Emporio Armani в новата ни игра!

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница споделете с нас в коментар: Кое е най-романтичното място, на което сте били или искате да отидете?

Двата най-вдъхновяващи отговора ще спечелят аромати – единият Emporio Armani за него, а другият Emporio Armani за нея. Срок на играта: 6-13.07.2017 г.  

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.