Подаряваме ви терапия за околоочен контур Blue Therapy Eye-Opening Serum

Очите са прозорец към душата – и първото място, където годините ни поразяват. 

Перманентните сенки, торбички, фините бръчици са първите признаци на остаряването, които често забелязваме, когато вече е късно. Тези малки, издайнически белези, вредят на най-доброто женско оръжие – погледа.

Ето защо от Biotherm създават ново поколение серум – Blue Therapy Eye Opening Serum. Неговата формула работи в 3 точки за борба с отпускането на очите: клепачите, торбичките под очите и фините линии около очите. Концентрирана от Водораслите на младостта, тази регенерираща съставка в сърцето на линията Blue Therapy е експерт в борбата с признаците на остаряване, в комбинация с извлечения морски стягащ полимер, който повдига областта около очите и намалява признаците на стареене.

Благодарение на своя иновативен апликатор, продуктът достига до всички точки в зоната, които се нуждаят от третиране. В мястото, в което се кръстосват перлите и четката на спиралата, апликаторът повдига, намалява подпухналия вид и заглажда, като охлажда кожата и подсилва миглите.

Леката формула на серума ви позволява да освежавате погледа си навсякъде и по всяко време. Събужда изморените очи с охлаждащо и регенериращо действие, а след това лесно попива в кожата, за да можете да нанесете грима си.

Miss Bloom ви подарява Blue Therapy Eye Opening Serum на Biotherm! 

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница споделете с нас в коментар: Какъв е вашият ритуал за младежки поглед? 

Една от нашите читателки ще се радва на серума като подарък от нас. Срок на играта: 20.10.-29.10.2017 г. 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.