Малки удоволствия за чувствителната кожа

Чувствени аромати, удоволствие и грижа за чувствителна кожа?

Мисията е възможна – с френския бранд Roge Cavailles, съчетаващ уникалната експертиза на много висока толерантност с изключително удоволствие.

Повече от 90 години, посветена на грижите за най-деликатната и чувствителна кожа, популярната френска марка е лидер в аптеките във Франция в категории “твърди сапуни”, “течни продукти за хигиена” и “интимна грижа и дезодоранти”.

Специално създадени за суха и чувствителна кожа, продуктите удовлетворяват желанията и на най-взискателните потребители, предпочитащи текстури от нова генерация.

С формула, обогатена с натурални масла от сладък бадем, арган и оризови трици и с нежна гел-олио текстура, Кадифеното душ-олио деликатно почиства и интензивно подхранва кожата, предпазвайки я от изсушаване. Разтапящата се, кремообразна текстура доставя истинско удоволствие при употреба, придавайки усещане за сатенена мекота.

Обичате гел-крем текстурите? Новият Душ-крем Roge Cavailles, обогатен с масло от бадем и роза обича чувствителната кожа. Деликатният му аромат в комбинация с богата кремообразна текстура ще превърнат вашия душ в удоволствие. Можете да се насладите на неустоим аромат  и във вариант с карите и магнолия.

Френският исторически бранд не остава безразличен и към грижата за интимната хигиена. Под формата на ежедневна, антибактериална или хидратираща, специализираната грижа за всяка дама е разработен под експертен гинекологичен и дерматологичен контрол.

Грижите за чувствителната кожа оставаме на Roge Cavailles! А на вас оставяме удоволствието…

Спечелете награда от играта на Roge Cavailles и Miss Bloom! Какво трябва да направите?

Изберете си един продукт от серията на Roge Cavailles (душ олио, душ крем, дезодорант или продукт за интимна хигиена) и споделете с нас кой е той под публикацията за играта в нашата Facebook страница.

Три наши читателки ще се радват на награда от Roge Cavailles!

Срок на играта: 29.11-13.12.2017 г. 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.