Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Сезонът на почивките стартира, а ние нямаме търпение да приготвим багажа си за следващата дестинация.

Но освен вълнуващи емоции, периодът преди датата на потегляне може да но донесе и доза стрес. Какво да вземем, как да избегнем свръхбагажа и т.н..

Ето тук идваме на помощ! Селектирахме няколко продукта, които ще ви спестят място в ръчния багаж без да изпитвате чувство, че сте пропуснали нещо! Ще ни благодарите после!

В разгара на летния сезон има един задължителен продукт, за който винаги трябва да има място в багажа, а именно слънцезащитата. Съветът ни е да избирате продукти с висок SPF фактор. Той е абсолютно задължителен по време на почивката край морето и еднакво важен за градска екскурзия. Често обаче опаковките тежaт и съдържат милилитри над допустимите 100, за което се сещаме чак по време на проверката на летището. За да не се наложи да се сбогуваме с тях, съветът ни е да изберете по-компактен продукт, който няма допълнително да натежава в плажната ви чанта, като хидратиращия слънцезащитен крем на Fito Cosmetic в удобна лека опаковка от 50 мл.

Грижата за кожата не спира дотук. Често най-обемните продукти са тези, които използваме ежедневно, като душ гел и лосион за тяло. От Treaclemoon ни предлагат решение на този проблем – мини продукти по 60 мл, които се побират във всяка чанта, сак и куфар. Приятните им плодови аромати са допълнителен бонус!

В случай, че искате да използвате любимите си козметични продукти, дори когато сте далече, пластмасовите козметични контейнери са идеални за целта. Полската марка Intervion е помислила за пътешествениците като е създала сет в прозрачна чантичка, съдържащ две бутилки с помпа, една бутилка с капачка и два малки контейнера за кремове. Този несесер е необходимост при пътуване със самолет!Освен практични продукти, избрахме един, който да се погрижи за комфорта ни и да ни осигури пълноценна почивка, за да се насладим на ваканцията си истински. Един комплект и 4 продукта, за които може и да не подозираме, че ще ни трябват, но е хубаво да ги имаме под ръка. Комплектът за пътуване идва в практична чантичка и предлага всичко необходимо за един удобен полет и престой в хотела/апартамента под наем от Airbnb.

А сега да се опитаме да видим в бъдещето… Леки порязвания, неудобни обувки и неприятни мазоли и други рани. Всичко това може да се случи по време на почивката ни. Най-разумно е да се презастраховаме с един мултифункционален продукт, който заема минимално място, но ще ни помогне във всички гореизброени моменти. Liquid Skin е течна лепенка за рани, която засъхва мигновено и предпазва раната с прозрачен филтър. 100% водоустойчив и издръжлив при изпотяване- взимаме го с нас!

Отървете се от пожълтяването на ноктите за пет минути

Страхувайте се от стреса – не от слънцето

Стилът на френските жени тази пролет