Кои зодии изневеряват най-много?

Има ли значение зодията за способността на някои хора да изневерят?

Оказва се, че да! Специалистите обясняват, че зодиакалният знак има много голямо значение що се отнася до това кой е способен да измами партньора си, и кой не.

Овните и Рибите лесно се поддават на изкушението, докато представителите на здоиите Телец и Рак не биха си и помислили да погледнат настрани.

Вижте какво мислят и останалите зодии!

Овен

За Овена изневярата е спорт – при това най-любимия му. Най-лошото е, че представителите на тази зодия нямат скрупули относно това, че мамят партньора си. Обикновено Овните си признават изневярата, но се оправдават, че това е в природата им.

Телец

Представителите на зодия Телец са семейна зодия. Те нямат нужда от много партньори и ако се влюбят, могат да останат с един човек до края на дните си. Ако се случи обаче да изневерят, то това се дължи на липсата на разбиране и топлота в дома му.

Близнаци

Близнаците кръшкат от скука. Те често залитат от едната крайност в другата – ту отричат изневярата, ту са “за”. Обикновено ако ги хванат в крачка, отричат докрай. Ако се случи да си признаят, намират много глупави оправдания като: “Е, то с бармана не се брои”.
Вижте другите зодии на стр. ii