Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За представителите на тези пет зодии любовта рядко е спокойна, хармонична и предсказуема. 

Рак

Зад привидно спокойната, дори мудна фасада на типичния Рак се крие изострена чувствителност. Раците са безкрайно раними, преживяват всяка обида или разочарование дълбоко, болезнено и продължително. Когато са наранени, най-големият проблем идва от това, че не изразяват ясно и директно емоциите си, а типично по рачешки се движат назад и настрани. Трудно е да ги разгадаеш, а също толкова трудно е да бъдеш до тях на тяхната емоционална въртележка.

Риби

“Мъчениците” Риби никога не знаят в какво настроение ще се събудят. Днес са щастливи, утре нещастни, днес са лудо влюбени, утре отплуват, унесени по някакъв нов блян/ нова муза… Когато обичат, са готови на крайна саможертва. Но това идва с често натякване, с емоционални сцени и най-вече с вменяване на чувство за вина.

Везни

Драмата с Везните идва от това, че целият им свят се върти около партньора и връзката и това ги прави много взискателни и докачливи. Почти всички Везни имат нереално високи очаквания в любовта, като от захаросана холивудска продукция, а когато реалността не среща очакванията им, стават докачливи, натякващи и даже отмъстителни.

Лъв

Благородни, щедри и забавни, Лъвовете също имат своя тъмна страна. Това са тяхната суетност и нуждата им от пълен контрол. Проблемът на Лъва в една връзка често се оказва неумението да приеме партньора си като равен. Трябва да се знае, че той върти волана. Ако половинката не се съобрази с някое негово решение, Лъвът започва да се държи като тиранин.

Скорпион

Драмите на Скорпиона са огромни, но обикновено ги таи вътре в себе си. Хората от този знак са странни птици със силна воля, енергия за победа, увереност в себе си, но и с много ранима душа. За тях любовта е невъзможна без болка – и без силен страх от изоставяне. Просто когато се влюбят с цялата си душа, стават параноични и се люшкат между екстаза и мрачните състояния. Неописуемо ревниви и нападателни са, когато ги боли.

Hero SliderPopular