Зодиите с най-страстните връзки

Има няколко зодии, за които любовта е винаги страстен фойерверк.

Техните връзки са драматични, те или демонстрират особено бурно любовта си, или са разкъсвани от крайни емоции. С тях е невъзможно да потънеш в рутинни и скучни отношения. Понякога цялата тази страст идва в повече, но пък подходящият партньор може да оцени пламенната им природа.

Ето кои са тези зодии:

ОВЕН
Зодия Овен правят всичко с плам и увереност – но най-вече така ухажват и обичат. Усещането да завоюват обекта на страстта си за тях е незаменимо и са готови на всичко. Директни, напористи, щедри на комплименти, без задръжки в секса. Имат нужда партньорът им да не им е “в кърпа вързан”, колкото и дълга да е връзката. Ако полагате усилия да им бъдете интересни, ще ви възнаградят с много екшън. В леглото също!

Най-горещата черта на всяка зодия

СКОРПИОН
Всяка една любовна афера със Скорпион е въпрос на живот и смърт. Задължително има и болка, и екстаз, и ревност, и страстно преследване, последвано от мъчително отдръпване… Скорпионите са вулкан от емоции, но са много предпазливи, затова с тях сякаш постоянно играете на топло и студено. Изненадите са гарантирани. А преживяването е незабравимо!

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

ВЕЗНИ
Когато са влюбени, те са в Рая. И държат да го демонстрират както на любимия си човек, така и на целия свят. Ще ви засипят с комплименти и малки подаръчета без повод. Ще качват общи снимки във Фейсбук, ще мечтаят за сватба още през първата седмица, ще канят родителите ви на гости. Везните просто обичат да обичат. И го правят всеки път, сякаш е за последно.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

РИБИ
Обичат страстно, защото са емоционални, раними и безнадеждни мечтатели. Влюбените Риби поставят своя човек на пиедестал и е много лесно да се удавят в красивите си фантазии. Ще ви рецитират стихове, ще искат да гледате заедно филми, в които героинята им напомня за вас, ще ви предложат брак на първа среща – такива неща са стопроцентово в стила им. Рутинното ежедневие и битовизмите са извън техния периметър. Рибите искат страстна приказка, не мръсно пране и разходки до супера в неделя.

Истината за зодия Риби

 

Hero SliderPopular