Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

Близнаците и Рибите са сред най-общителните и търсени приятели в зодиака.

Овен: Скорпион, Близнаци, Лъв

Приятелството за един Овен колкото по-лесно започва, толкова по-лесно завършва. Но макар и те често да се сменят, хората около него го харесват заради веселия му дух и остроумието.

Телец: Козирог, Везни, Овен

Това е един от най-лоялните знаци в зодиака, когато става дума за приятелствата. Затова и той най-често се заобикаля с хора, които познава от години, и рядко допуска нови приятели в кръга си.

Близнаци: Стрелец, Овен, Лъв, Водолей

Близнаците са комуникативни и всеки иска да е в тяхната компания, но самите те се заобикалят с много приятели, просто защото не понасят самотата.

Рак: Риби, Скорпион, Козирог

Ракът може да се сприятелява с много хора през живота си, но най-близък е с онези, които е срещнал още като дете. Той е силно лоялен и опитва да прави всичко за близките си.

Лъв: Овен, Стрелец, Водолей

Лъвът слага света в краката на приятелите си, стига да намира тях за забавни и интересни. Не обича драмите и рядко приключва приятелствата си с много шум.

Дева: Козирог, Телец, Близнаци

Невинаги е лесно да си близък с Девите, защото те сменят приятелите си като носни кърпички. Но засипват с внимание и грижи тези, на които избират да остават лоялни.

Какво прави всяка зодия неустоима

Везни: Близнаци, Водолей, Овен

Те са общителни, доброжелателни и мили. Обичат да се раздават за хората около тях, затова и те рядко остават сами – както в приятелствата, така и във връзките.

Скорпион: Риби, Рак, Телец

Скорпионът е потаен и трудно доверчив. Ако веднъж го предадете, никога няма да успеете да се върнете в живота му. Но ако сте лоялни и отдадени към него, той ще пази всяка ваша тайна.

Стрелец: Близнаци, Лъв, Овен

Вечно търсят да се забавляват и да преживяват нови неща, затова се заобикалят с хора, които искат същото. С приятелите си Стрелецът си позволява да се държи дори леко детински, но това не значи, че не са отдадени на близките си.

Козирог: Дева, Телец, Рак

Строг, критичен, консервативен и понякога направо потискащ – Козирогът не е от най-социалния тип. Но затова пък те са много предани и ще ви помогнат при всяка възможност.

Водолей: Везни, Близнаци, Лъв

Водолеят иска да направи света по-добро място. Той е идеалист и прави всичко за приятелите си и често ги поставя над всички и всичко – до такава степен, че половинката му завижда, и то с право.

Риби: Скорпион, Рак, Козирог, Дева

Те са страхотни слушатели и винаги се раздават, без да търсят нещо в замяна. Това ги прави невероятни приятели, но и привличат много използвачи.

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

Hero Slider