Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Връзките на дамите от тези три зодии, за жалост, рядко траят дълго.

Близнаци

Настроенията и желанията на жената Близнаци се сменят толкова бързо, че мъжът до нея трудно може да издържи на темпото.

Тези дами са страхотни във флирта и карат всекиго да се забавлява със сладкодумието си. Всичко това е много готино в началото на връзката, но когато харизматичният им характер привлича и другите мъже, в очите на половинката им нещата рязко започват да изглеждат много по-различни.

Рак

Дамите от зодия Рак са толкова любвеобилни и отдадени във връзките си, че на пръв поглед е странно те да попаднат в този списък. Но това, което често проваля любовния им живот, са точно техните емоции – понякога те са така силни и многообразни, че могат да уплашат половинките им.

Водолей

Тя е страхотна приятелка – кара мъжете да се чувстват добре за себе си, забавлява се с тях дори правейки нещата, които не са типични за останалите жени, и не бърза да задълбочава нещата. Но въпреки това връзките на Водолеите траят прекалено кратко. Защо? Те просто обичат свободата си прекалено много и не я дават на всекиго с лека ръка.

Освен това жените от тази зодия мразят да си губят времето и при първия признак, че връзката няма да се получи, те бързат да я приключат.

Трите най-романтични зодии

Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Hero Slider