Новолуние във Везни ще донесе вълнуващи промени

Въпреки че новолунието се случва в края на работната седмица, ще усетим най-силно влиянието му в сфери като кариерата и финансите.

Днешното новолуние ще се случи, за наше щастие, в зодия Везни, една от най-спокойните знаци в зодиака. Казваме, че е за наше щастие, защото покрай всички останали събития този месец, новолунието ще ни даде кратка почивка от проблемите.

То се случва точно в началото на ретроградния Меркурий, затова и дори и да се радвате на късмет на работното място или успехи във финансов план, не бързайте да споделяте щастието си с колегите, защото рискът от конфликти е висок.

Последният ретрограден Меркурий за 2020 е тук. Кои три зодии ще пострадат най-силно от него?

Още добри новини идват от факта, че благодарение на романтичната натура на Везните и съвпада с навлизането на Венера в зодия Дева, ще се радваме на романтични моменти. Сега е и подходящ момент да потърсите решение на проблемите, малки или големи, които може да са възникнали между вас с партньора ви напоследък.

Най-силно засегнати от новолунието ще са зодии Овен, Рак, Везни и Козирог. Те ще усетят влиянието на Луната с доза нежелани и неприятни чувства, но и с множество възможности за развитие в кариерата.

Трите най-романтични зодии

Hero Slider