Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Тихите знаци, с които зодиите ни подсказват, че преминават през труден период и имат нужда от нашата подкрепа.

Овен: При тях са два варианта – или се ангажират с хиляди неща и избягват да се социализират, или напълно оставят работата настрана и загубват мотивация за всичко, но обикновено и в двата случая са много мълчаливи.

Телец: В трудни за тях моменти Телците ги обхваща носталгия и започват да търсят хора, с които не са си говорили от години, за да си донесат положителни емоции.

Близнаци: Те не обичат да притесняват близките си, но тайно искат някой да им помогне. Затова маскират тъгата си в шеги, обикновено иронизират именно себе си и трудностите, през които преминават.

Рак: Най-трудно ще разберете, че Раците са депресирани. Те майсторски се преструват на щастливи и раздават престорени усмивки. Понякога, когато гневът излезе извън пределите, изведнъж се ядосват на най-малкото нещо и изпускат всичките задържани до сега емоции.

Зодиите и парите: Козирозите пестят най-добре, а Близнаците прекаляват с импулсивните покупки

Лъв: Стават грубовати и заядливи. Загубват способността да водят пълноценен разговор, като най-малкото нещо може да ги изкара извън кожата им.

Дева: Те имат тенденцията да изпадат в депресии и това директно се отразява върху физическото им състояние. Вечно са уморени и лаконични, но рядко говорят за проблемите си.

Везни: В такива момент те са леко саркастични, леко драматични. Приемат всяко нещо, което е с негативна конотация, като директна обида към тях и се дистанцират.

Защо Скорпион и Козирог изпадат в най-дълбоките депресии

Скорпион: Обикновено те бързо преодоляват тъгата си, като не се опитват да я прикриват. Пият, вдигат скандали, могат даже да се сбият, но след няколко дни отново ще са в добро настроение, въпреки че до сега са били в тежка депресия.

Стрелец: Те не се преструват на щастливи добре. Когато им е тежко, Стрелците губят възможността да се смеят със същата лековитост като преди.

Как да поддържаме форма според зодията си

Козирог: Веднага ще забележите, че един Козирог е разстроен. Буквално е изписано на лицето им – погледът им, гримасите и заядливото им държание веднага ги издават.

Водолей: Стават много по-груби от обикновено, затварят се в себе си и изграждат дебели стени около себе си. Когато Водолеят е тъжен, той е най-големият песимист на света.

Риби: Тъжни ли са Рибите, те стават много асоциални – изтриват профилите си в социалните мрежи, дистанцират се максимално и не участват в разговорите дори на работа или сред най-близките си.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Hero Slider