Най-неверните мъже според зодията

Някои мъже са способни да живеят с една жена цял живот. За други обаче това е просто невъзможно. Вижте сред кои зодии най-често можете да намерите неверник. 

Близнаци

Най-опасните мъже сред представителите на Зодиака, които трудно се задържат само с една любима в живота. Те перфектно знаят как да омаят една жена и какво да й кажат в мига, в който решат да изчезнат. Тяхната интелигентност е нещото, което им помага с лекота да заблудят хората около себе си. Ето защо със същата лекота скачат от едно легло в друго. Но същата тази интелигентност може да им напомни, че най-голямата грешка, която могат да допуснат, е да разрушат връзката си.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Стрелец

Това е знакът, който е винаги готов за приключения и забавления с приятели. Обичат да общуват с противоположния пол и да флиртуват. Известни са с високото си либидо и страхът си от връзките, поради което често предпочитат да останат сами.

Ако обаче те действително се решат на връзка (което е сравнително рядко), вероятно са сериозни към взаимоотношенията си и няма да искат нищо да се обърка. А фактът, че са пристрастени към секса, не е гаранция, че ще ви измамят.

Риби

Тази зодия е социална пеперуда. Рибите обичат да се срещат с нови хора през цялото време. Понякога и флиртуват с тези хора… Обикновено започват с безобидна закачка, която винаги може да се превърне в нещо повече. Ако този знак ще изневери, първо ще се случи на емоционално ниво. Тогава те или ще позволят това да доведе до секси, или ще прекратят всякакви отношения с дадената личност, тъй като за тях емоционалната изневяра е също толкова тежка, колкото физическата.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Скорпион

Скорпионите са смели, страстни и импулсивни. Те гонят това, което искат, дори ако се налага да преминат всички граници. Трудно им е да се контролират, поради което с лекота се отдават на своите импулси. Разбира се, ако обичат достатъчно силно, е възможно да се сдържат да флиртуват толкова много, ще спрат да пият толкова много, ще спрат да се хранят толкова много и ще действат достатъчно отговорно, така че да можете да им се доверите.

За още зодии, звездни новини, съвети за красота и стил последвайте ни във Фейсбук!

Hero Slider