Как тъгува всяка зодия

Усещането за тъга може да бъде едно от най-изтощителните и разтърсващи чувства за всеки един от нас. Има моменти, в които тъгата до такава степен ни е завладяла, че да нямаме сили и енергия дори да се измъкнем от леглото.

Специалистите често ни съветват да канализираме това чувство в нещо творческо и по този начин по-лесно ще го преодолеем. Добре е и да извлечем позитивите от нея. Понякога, когато сме унесени в своята меланхолия, може да научим много за себе си и за нашите ценности.

Различните хора обаче се държат по различен начин, когато са тъжни. Някои предпочитат да се борят с тези емоции, други ги игнорират, докато трети се затварят в себе си, докато не се почувстват по-добре. Как обаче вие изразявате вашата тъга, според зодиакалния ви знак:

Овен
Когато страдате за нещо, сте склонни да го игнорирате и често демонтсрирате глупаво и рисково поведение. Предпочитате да имате нови преживявания, отколкото да се отдавате на емоциите си. често дори се правите на щастливи пред околните, само за да не разберат какво ви е отвътре.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Телец
Когато се чувствате добре, вие сте изключително очарователни и общителни, но когато сте тъжни, се оттегляте от света. В тези моменти не искате да сте сред хората, а предпочитате да се отдадете на тъгата си. В противен случай, това чувство може да се изрази с гняв и ярост.

Близнаци
Нещото, което не правите, когато сте тъжни, е да седите да мислите за емоциите си. Правите всичко възможно да отвлечете вниманието си със странични дейности, но е препоръчително да споделите това, което ви мъчи с някой близък. Само по този начин ще преодолеете тъгата и няма да ви дойде в повече.

Рак
Имате добра връзка с тъгата и нямате проблем да изразявате емоциите си. Опитвате се да не мислите прекалено много, но обикновено не успявате да се справите с всичко онова, което ви е направило тъжни. Опитвате се да разберете от какво е породено това чувство, за да можете да го предотвратите следващия път.

Да намерим вътрешен покой според зодията си

Лъв
Знаете, че хората са склонни да ви виждат като един щастлив и успешен човек. Затова и нямате проблем да споделяте чувствата си като се надявате, че това ще покаже, че и вие сте като всички останали и вашият живот не е по-перфектен от техния.

Дева
Склонни сте да се затворите в себе си, когато не се чувствате добре емоционално. Не искате да говорите с никого и в тези моменти дори сте склонни да се конфронтирате с хората около вас. В повечето случай нямате контрол над това, което казвате или как го казвате.