Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Избягвайте крайните решения и се отдайте на повече полезни занимания у дома.

Колкото и да се страхуваме от него, периодът на ретроградния Меркурий не е нищо повече от още едно астрологическо събитие. Като всяко друго пълнолуние, новолуние и прочие времето сега също има своите особености, които е хубаво да имаме предвид.

Вижте какво е специфично за ретроградния период от 14 октомври до 3 ноември

Когато Меркурий е ретрограден, трябва да се подготвим за неудобства в комуникацията, при работата с техниката и при пътуванията. В такъв период често имаме чувството, че някак късметът ни е напуснал и негативните емоции бързо може да ни застигнат в последствие.

Но за да се справим с всичко това, просто трябва да следваме няколко съвета от астролозите.

Препоръчително е в дните, в които сме под влиянието на планетата на комуникациите, да не прибързваме с големите решения и да не подписваме никакви важни документи.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Колкото и зле да са отношенията ни с близките и половинката през този период, не бързайте да слагате край на която и да е връзка, защото след това можете да съжалявате.

Вместо това се отдайте на любимите си хобита, бъдете продуктивни и потърсете как да завършите проектите, върху които работите вече твърде дълго време. Моментът е подходящ да се усамотите и да си дадете равносметка за миналото и уроците, които то ви е научило.

Как всяка зодия се справя със стреса

Hero Slider