Девите са духовните лечители на Зодиака

Всеки един от 12-те знака на Зодиака има своята мисия. За зодия Дева, това е да бъдат Лечители.

Често сред Девите има лекари и медицински работници. Но за малко хора е известно, че дарбата им е още по-силна в духовен аспект. Никоя друга зодия не може така ясно да долавя и съпреживява емоциите на другите.

Девата не само ще ви изслуша и разбере, но буквално ще влезе в душата ви и ще изпита емоциите ви.


Освен невероятна емпатия, Девите притежават остър аналитичен ум. В комбинация двете качества ги правят отлични слушатели и хора, с които можете да споделите всичко и да разчитате, че ще ви помогнат да постигнете яснота и да откриете решението на проблемите си.

Всеки, който има приятел Дева, знае каква подкрепа може да открие в негово лице, както на емоционално, така и на рационално ниво. Земни, проницателни, състрадателни, те са наистина незаменима опора за всички свои близки.


Иронията е в това, че самите Деви са силно тревожни хора. Те се справят с впечатляваща лекота с чуждите проблеми, но когато самите тях ги мъчи нещо, трудно го споделят.

Задържат тревогите и притесненията в себе си. Затова, ако имате близък от зодия Дева, не забравяйте да го изслушвате и подкрепяте. Девите изпитват силна нужда да могат да се доверят на някого и да се почувстват обгрижвани, макар че рядко ще го признаят. В замяна обаче, ще ви дадат най-малко 100% от себе си!