Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември

Благодарение на новолунието ще се насладим на последните летни дни максимално – много зодии ги очакват вълнуващи моменти с приятелите и половинката.

Овен

Стартирате седмицата с приятно настроение, което ще ви изпрати директно при любимата компания. Романтично-забавната вълна, която ви е обхванала, обаче, може да бъде нож с две остриета. Не пренебрегвайте отговорностите и здравето си заради серията позитивни събития.

Телец

Можете много, но в последно време не показвате пълните си възможности. Мобилизирайте се с нова доза самочувствие и организираност и дайте всичко от себе си, за да завършите започнатото. Добър момент е да преосмислите приоритетите си и да отделите повече време на семейството и приятелите.

4 зодии, които не стават за връзка

Близнаци

Пожелай и ще получиш – тази седмица трудно ще ви докосне каквато и да е беда и нещата сякаш ще се нареждат точно по ваша поръчка. Използвайте момента, за да поставите в ред сферите в живота ви, свързани със семейството и дома.

Рак

Луната и Венера попадат в Лъв тази седмица, което ще ви повлияе изключително позитивно – ще ви се отвори възможност да си отделите време за себе си и да се поглезите, не я пропускайте. Новолунието по средата на седмицата пък ще ви помогне да се погрижите за вътрешния си свят и за отношенията с най-близките.

Лъв

Кипите от енергия и сте решили да я насочите главно в посока подобряване на финансовото ви състояние. Септември предлага възможност за ново начало, затова се възползвайте и планирайте остатъка от годината си възможно най-строго. Усилията, които положите тази седмица, ще са решаващи за бъдещето ви развитие.

Дева

Този понеделник Луната и Венера попадат в Лъв – събитие, което ще ви предизвика да поставите себе си на първо място и да се разделите с онези хора, които са ви дърпали назад до сега. Макар и за много от вас, това да означава сбогуване с половинката, решението ви е за ваше добро. Новолунието предлага така нужното успокоение и възможност за време насаме.

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Везни

Поработете върху себе си и върху отношенията си с колегите тази седмица. Напоследък, типично като за лятото, сте занемарили връзките с приятелите от офиса, а комуникацията с тях ще ви се отрази положително. През уикенда пък ще имате още възможности да сте сред приятели и близки, така че се наслаждавайте на последната доза купони преди края на лятото.

Скорпион

Обърнете повече внимание на отношенията си с колегите и приятелите, тъй като в последно време сте ги пренебрегвали. Същото се отнася и до партньора ви. Рискувате да се дистанцират от вас и това да доведе до допълнителни конфликти.

Стрелец

Новата Луна променя фокуса ви и ви зарежда с енергия да подобрите професионалния си живот и финансовото си състояние. Мотивирани сте до толкова, че рискувате да се претоварите, затова още в началото на седмицата изгответе план за всичките си проекти през следващите месеци.

Козирог

Седмицата ви ще бъде малко хаотична, малко странна, но пък със сигурност никак не от типичните. Оставете се на течението и не се опитвайте да спрете промените, а се адаптирайте към новата реалност. Уикендът ще ви послужи перфектно за тази цел, след като ще имате повече време за себе си и за мислите си.

Как ретроградният Марс ще преобърне сексуалния ви живот

Водолей

Делникът започва с ново запознанство, което бързо ще прерасне в нещо повече. Цялата ви седмица е обляна в романтично настроение, така че се възползвайте максимално и се наслаждавайте на летния романс, откраднат в последните дни на сезона.

Риби

Отделяйте повече време за релакс тази седмица и оставете нещата да се наредят от само себе си. Заради новолунието ще ви обхване любовно настроение, което ще ви помогне да се насладите на седмицата още повече.

Три зодии, които никога не изневеряват

Hero Slider