Не вярвайте на обещанията на тези три зодии

Не бързайте да се радвате, когато представителите на тези три зодии ви обещаят да направят нещо във ваша полза.

Близнаци

Майсторите на комуникацията и манипулацията знаят как да говорят красиви думи, на които ви се иска да повярвате, но те рядко плануват да изпълнят обещанията, които дават.

Близнаците обичат да бъдат харесвани, почти колкото обичат игрите и интригите, затова и са склонни да преиначават истината за намеренията си, за да направят ситуацията по-благоприятна и дори забавна за тях.

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Везни

Везните просто обожават да бъдат харесвани, затова и ако трябва да излъжат за някое обещание, за да спечелят одобрението ви, те няма да се почудят да го направят.

Дори понякога постъпват егоистично и с близките си и дали неволно, или нарочно, ви обещават света, когато не могат да изпълнят и половината от това, на което се заричат.

Водолей

Ако Водолеят иска нещо, той ще го получи. А ако трябва да даде някое обещание, за да постигне това, което иска, той няма проблем да го направи. Затова и внимавайте, когато той иска нещо от вас, дори и да ви обещава, че ще ви се отплати.

С изключение на това, те не се страхуват да откажат на някого, така че единствената им цел, когато дават празни обещания, е да получат нещо в замяна.

Кои зодии правят най-често секс

Какви мъже привличате според зодията си?

Hero Slider