Най-големите използвачи в зодиака

Тези зодии могат да бъдат безчувствени използвачи, ако искат – в един момент ще са най-близкият ви човек, но ще ви захвърлят, веднага щом не сте им вече полезни.

Рак

Те понякога използват миловидния си вид, за да си набавят нови приятелства и връзки. След известно време обаче решават, че този човек не им е нужен вече и го захвърлят бързо.

Най-обичат да си играят с търпението на хората и да използват чуждите негативни емоции за свое забавление.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Дева

Те се възползват от хората по простата причина, че смятат, че другите им дължат винаги нещо и затова са в правото си да правят, каквото решат с тях. Всеки трябва да се жертва за представителя на зодия Дева и да му дава всичко, от което се нуждае, но той рядко връща услугата.

Телец

Защитният механизъм на Телците им подсказва, че не трябва да се доверяват на никого и за тази цел те никога не допускат хората близко до себе си. Вместо това си намират няколко приятели, които да използват за временни заместници на по-смислена връзка и се възползват максимално от тях.

Риби

Хората от зодия Риби не могат да оценят всички неща, които заобикалящите ги правят за тях. Не се замислят, че искат от човека до себе си неща наготово, коeто всъщност изискват труд и усилие – те просто очакват, че заслужават да го получат.

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци