Кои са най-стилните жени в зодиака?

Според експертите четири са зодиите, които най-бързо усвояват новите тенденции и се открояват от останалите със стила си.

Всеки има различна представа за красота и за стил, но характерът на тези знаци ги прави най-очевидните победители в модната надпревара.

Овен

Една жена Овен винаги е първа във всичко – първа достига до висините, първа се развива в кариерата си и първа е готова да опита нови неща, особено в модата. Тези дами са страхотни трендсетъри, които никога не се притесняват да се откроят и да пробват нещо различно със стила си.

Телец

Управлявани от планетата Венера, Телците имат афинитет към всичко красиво и луксозно. Те са вродени естети и винаги търсят да се заобиколят с произведения на изкуството… или на дизайнерите.

Често самите те са красавици, затова и много от тях намират успехи в кариера в сферата на модата.

Лъв

Лъвовете живеят за това да бъдат забелязвани, харесвани и ухажвани. Затова и постоянно си търсят дрехи и аксесоари, които да паснат на характера им и с които да привлекат още внимание върху себе си. Жените от тази зодия обичат да се обсипват със скъпи и актуални предмети, затова и рядко в гардеробите им попадат дрехи, които не съвпадат с тенденциите.

Везни

Още една зодия, която е управлявана от Венера и дължи красотата си на този факт. Везните са много добри във флиртовете и лесно привличат вниманието на противоположния пол, като част от това дължат на красивия си вкус за дрехи.

Освен това дамите от тази зодия обожават да пазаруват и да търсят най-добрите оферти по магазините.

Най-лошите навици на всяка зодия

Най-подходящият детокс според зодията

Hero Slider