Как зодиите ви манипулират

Колкото и да не ни се иска да го признаваме, всеки манипулира другите – едни го правят неволно, други нарочно. Разкриваме как го прави всяка зодия.

Овен

Те не отстъпват пред нищо, за да получат това, което искат, затова и често посягат към манипулацията, но го правят толкова деликатно, че няма да го усетите.

Телец

Любимият подход на Телците е да се престорят на жертвата. Дори и те да са сбъркали, някак винаги успяват да ви накарат да се чувствате виновни.

Близнаци

Близнаците са кралете на манипулацията, за тях това е почти инстинкт и вече дори не им прави впечатление как си играят с хората около тях. А заради майсторството им в сферата на комуникациите, вероятно и вие няма да осъзнаете, че ви манипулират.

Рак

Те са драматични по характер и с това понякога, без да осъзнаят манипулират хората. Ако възникне проблем, те обикновено го представят като нещо много по-лошо, и така хората не им се ядосват по-късно, когато все пак стане ясно, че не е толкова страшно, колкото са го описали Раците.

Лъв

Манипулацията при тях не идва с комуникацията, а с държанието им. Те са толкова уверени в себе си, че не само карат другите да се чувстват зле за себе си, но и така си създават образ на вечно безгрешни.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Дева

Те рядко ще кажат в прав текст нещата, но знаят как да изопачат думите, така че да ви накарат сами да стигнете до истината. Макар и това да не е винаги негативно качество, те успяват да го използват и срещу враговете си, и то много успешно.

Везни

Когато Везните манипулират, те се преструват, че нямат никакви задни мисли. А понеже по принцип са толкова вежливи и добри с всички, наистина изглежда, че те никога не манипулират – и точно това ги прави такива експерти в това.

Скорпион

Те рядко манипулират – единственото, което правят, е да покажат на другия чрез доминатното си държание, че просто няма смисъл да се изправяте срещу тях.

Стрелец

При тях манипулацията идва от факта, че те са много мили и вежливи… прекалено мили и вежливи. До толкова, че карат хората около тях да загубят способност да им се ядосат или скарат, а вместо това всички правят точно това, което Стрелецът пожелае.

Козирог

Козирозите използват познанията си, за да манипулират хората – ако това въобще може да се нарече манипулиране. Те не обичат да играят на тихо, а директно откриват всичките си карти и точно това ги прави победители в ситуация на конфронтация.

За какво зодиите са готови да убиват?

Водолей

Те обичат да си играят игрички – един ден ще са най-добрият ви приятел, а на другия въобще няма да ги интересува вашето съществуване.

Риби

Типичният представител на зодия Риби не е особено манипулативен. Единственото, което те правят, е да не поемат отговорност за действията си и да отричат вината си при всяка конфронтация.

Двете най-стереотипизирани зодии

Hero Slider