Как всяка зодия се справя със стреса

Когато стресът е дошъл в повече, имаме нужда да разпуснем. Всеки го прави по различен начин според зодията си. Ето как презарежда всеки знак.

Овен – тренировки

Зодия Овен е силно активна и енергична, затова и най-добре презарежда, когато вложи всичко от себе си в добра тренировка. Ако се чувствате стресирани, хващайте тежестите и скоро ще сте много по-добре.

Телец – разходки из магазините

Така нареченият “window shopping” е любимото занимание на Телците. Те обичат идеята да пазаруват, но са достатъчно разумни да не прахосват твърде много пари, така че това е перфектният начин за тях да разпуснат.

Близнаци – излизания с приятели

Вечната душа на компанията, Близнакът е свикнал да бъде сред хора. Затова и когато не се чувства добре, най-позитивно му се отразява да се посмее с близките си или да направят нещо интересно заедно.

Рак – хапване

Раците са зодия, която обича храната и оценява нейното качество – затова и най-лесно презарежда чрез хубава вечеря или някой вкусен десерт.

Зодиите, които не се спират пред нищо

Лъв – танцуване

Те, подобно на Девите, също са проактични, но и едновременно с това търсят начин да се социализират и да покажат уменията си. Това правят най-добре чрез танците. Затова и приемат всяка възможност за вечер в някой клуб или за тренировка по салса.

Дева – масаж

Постоянно се грижат за другите и рядко им остава време да се погрижат за себе си. Затова и Девите най-добре разпускат с масаж или спа процедура, където могат истински да се разделят с напрежението.

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Везни – музей

Любопитните Везни винаги търсят да научат нещо ново или да изпитат нови преживявания. Те много често избират да постигнат това с посещение в музей или на някое изложение.

Скорпион – ровене в социалните мрежи

Скорпионът обича да знае какво правят другите, тайничко да коментира и понякога дори да злослови срещу крайно фалшивите снимки в Инстаграм. Но пък за тях социалните мрежи са бягство от реалния свят и в това няма абсолютно нищо лошо.

Стрелец – разходки

Те обичат да са сред природата, да пътуват и да търсят нови места. Затова и разходките за тях са толкова приятно занимание. Най-добре разпускат, когато се катерят сред планините или горите.

Козирог – споделяне с близките

Козирогът обикновено е много недоверчив и затворен в себе си, затова и рядко намира на кого да сподели своите тайни и нещата, които му тежат. Но намерят ли този човек, с когото могат да го направят, той се превръща в един от малкото източници на спокойствие за Козирога.

Водолей – комедии

Тяхното чувство за хумор е много развито, затова и всяка възможност за допълнителна доза смях и шеги за тях е страхотна. Ако се чувстват натоварени, един комедиен филм с приятели е перфектното решение.

Риби – четене

Рибите са любопитни и любознателни, затова и гмуркането в нови светове чрез книгите е приятно занимание за тях. Особено се увличат по мистериозните жанрове и с тях избират да разпускат най-често.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Hero Slider