Везните не понасят да са необвързани, а жените Скорпион се справят най-добре сами

Някои от знаците отчаяно си търсят нов партньор, други пък само чакат да приключат връзката.

Овен

Жената Овен няма проблем да бъде необвързана. Тя обича свободата си и не бърза да се хвърля в нова връзка, преди някой да е отговорил напълно на очакванията й.

Телец

Въпреки че мразят да се налага да дават обяснение на някого, Телците постоянно си фантазират за нова връзка. Обичат вълнението в началото и нямат търпение да го изпитат отново.

Близнаци

Във връзка или не – жената Близнаци винаги флиртува и може да си намери вниманието, което иска от мъжете. Когато е необвързана, тя може напълно да се наслади на любовните приключения и дори няма търпение да дойде този момент.

Рак

Това е зодията, която непрестанно копнее да открие новата си любов и да се отдаде на някого. Затова за нея е много трудно да се справя без половинка и вечно търси възможност за нова връзка.

Лъв

Те са отдадени на приятелите си, затова, когато останат сами, не се чувстват самотни. Имат повече време за себе си, както и за останалите си близки, а и не отказват добрата възможност за флирт.

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Дева

Девата е силно ориентирана към успеха и личностното си развитие, затова няма проблем да бъде сама. Ако това продължи твърде дълго обаче, ще започнат да се чувстват депресирани и тъжни.

Везни

За една Везна самотата е най-страшното нещо. Те обичат да обичат и да бъдат обичани. Затова и никак не могат да понасят да са необвързани.

Скорпион

Жената Скорпион най-добре се справя с факта, че е сама и не се притеснява дали ще си намери партньор. Тя е уверена, самостоятелна и няма нужда от мъж до себе си.

Стрелец

Няма проблем да бъде сама, защото лесно си намира кандидати за секс за една вечер, с които убива желанието за дълга връзка.

Козирог

Семейно ориентираният Козирог не обича да е сам, но има толкова високи стандарти, че често се оказва необвързан.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Водолей

Водолеите са щастливи и сами, но и обичат да са във връзка. За тях и двата сценария са еднакво добри, така че не се притесняват да са необвързани.

Риби

Въпреки че силно се опитват да си внушат, че да си сам не е никак лошо, Рибите копнеят за сериозен партньор и са нещастни, когато са необвързани.

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

Hero Slider