Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Емоциите на тези зодии са трудни за разгадаване. Хората от тези знаци са уязвими, затова са склонни да се затварят в себе си и дори да манипулират.

Не е невъзможно да ги накараш да споделят. Но трябва да си много близък за тях и да си спечелил както доверието, така и уважението им!

Водолей
Поначало Водолеят не е най-емоционалният знак. Към това впечатление се добавя и фактът, че дори когато изпитват силни емоции, хората от този знак ги държат дълбоко в себе си. Дори външно не им проличава, когато са силно развълнувани.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Скорпион
Скорпионът е легендарен с това колко е подозрителен. Преди да се довери на някого, типичният Скорпион ще чака много дълго, до тогава, докато не се увери, че няма да го наранят. За него всеки е виновен до доказване на противното. Манипулативен е и може да играе роли, за да “прикрие следите си”.

Зодиите с най-противоречив характер

Телец
Представителите на зодия Телец са земни и практични, но и дълбоко чувствителни хора. Затова са развили защитни механизми и прикриват емоциите си, за да не стават още по-уязвими. Жените често приемат образа на кокетки, а мъжете Телци – на добродушни бохеми. Под тази маска обаче се крият силни страсти и страхове.

Везни
Хората от зодия Везни са чувствителни, доста нерешителни и силно зависими от това да ги харесват, да получават одобрение. Техният страх е свързан с това, че ако изразяват открито емоциите си – включително негативните – ще бъдет по-малко харесвани. Затова си изграждат един почти кукленски образ на винаги усмихнати, сладки и отзивчиви хора. Трудно е човек да ги предразположи така, че да разкрият цялата палитра на емоциите си.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Hero SliderPopular