Зодията на вашето дете може да ви даде важен урок

Везни

Конфликт и конфронтация са две думи, които Везните ненавиждат. Те обичат света да е красив и хората да живеят в мир и разбирателство. Хармонията е важна за тях, ето защо те винаги търсят баланса. Сдържани и внимателни, те знаят как да се впишат перфектно в една социална среда. Чрез тях животът става едно по-щастливо и по-малко стресиращо за хората място.

Скорпион

Прикрити и неразгадаеми, Скорпионите пазят всички свои тайни, докато успяват да разберат тези на другите. Техният талант се крие в способността да погледнат под повърхността и да намерят смисъла и изхода от всяка невъзможна ситуация. Тяхната мощ се крие в това да анализират другите и да успяват да ги разгадаят.

Стрелец

Весел, безгрижен, открит и любвеобилен, Стрелецът е една невинна и незряла душа. Детето от тази зодия знае как да ви накара да се отпуснете и за него няма достатъчно голяма криза, която да го накара да се притесни. Положително и весело е отношението на Стрелеца към живота и именно с това то може да реши и най-сложните проблеми и да ги доведе до щастлив край.

Козирог

Малките Козирози са практични и целенасочени почти от раждането си. Те са винаги фокусирани и изглеждат сякаш винаги гонят някаква цел. Напълно възможно е младият Козирог да има кариера в гимназията, тъй като стремежа към успех никога не изчезва. Това дете постига много, и това е лесно може да се види. Вечното им старание наистина се отплаща.

Водолей

Никой не иска да подобри света толкова, колкото детето Водолей. И въпреки че е малко ексцентрично, то е мечтател, който има много вълнуващи идеи. От него можете да научите как да погледнете света от различна гледна точка, което е много ценно за вашия живот.

Риби

Креативно и мечтателно, детето Риби живее постоянно в света на феите. Никой не обича повече фантазиите от малките Риби и вие ще можете да прекарате часове наред в обсъждане филми, телевизионни сериали… както и на истории, които да измисляте заедно. Можете да се научите от тях да бъдете достатъчно свободни да слушате вътрешния си свят и така да дадете живот на творческите си импулси.