Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Коя е най-добрата секс поза за вашия зодиакален знак, според това какви сте в любовта и какво търсите в партньора си?

Овен

Като първи знак от зодиака, Овенът е роден да бъде лидер. При представителите на този знак има изобилие от увереност и никаква липса на мотивация, когато трябва да поемат инициативата, независимо от ситуацията. Няма много неща, които биха ги изплашили в спалнята. За тях не е проблем да кажат какво точно искат, но трябва да се съобразяват с желанията и на половинката си. Най-добрата поза за Овена, независимо дали е мъж или жена, е която и да е позиция, в която нещата са в негов контрол.

Телец

По природа представителите на зодия Телец са много прагматични. Те имат вкус за всичко в живота и вярват, че малкото, но качествени неща са по-важни от многото, но некачествени такива. По тази причина за тях е рядкост да си намерят някой само за една нощ, тъй като за тях такива забежки просто нямат смисъл. За тях сексът е най-голямо удоволствие, когато е с партньор, на когото имат доверие и към когото имат сериозни чувства. По тази причина традиционната мисионерска поза е предпочитана от тях.

 

Близнаци

Близнаците обожават всяка възможност да се доказват. Те са най-комуникативния знак и за тях партньора им трябва да е също толкова отворен към дискусии и нови неща, колкото са и те. За тях нищо не е прекалено странно и прекалено трудно за изпълнение, така че няма как да се определи коя поза точно ще им пасне. Ако сте представител на този знак, намерете най-близкото до вас издание на Кама Сутра и просто се постарайте да убедите човека до вас за експерименти.

Рак 

Като воден знак, Раците могат да бъдат много емоционални. Те държат на интимността и много добре знаят каква е разликата между забивката за едно нощ и човек, с който имат потенциал за връзка. Те са много чувствителни към всичко, което се случва в отношенията им с хората и интуицията им е много силна. Нуждата им за интимност прави всяка поза, при която могат да обсипват партньора си с ласки и да го гледат в очите, особено подходяща за тях.

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Лъв

Лъвът е най-експресивният знак в зодиака – винаги готов да каже “Да!” на експериментите и винаги желаещ да е сред шумна компания. Колкото повече фокусът пада върху него, толкова по-добре. Обожават да блестят, дори в леглото, където винаги се стараят половинката им да ги запомни с нещо ексцентрично. Както за жените, така и за мъжете, позите, в които те държат нещата под контрол, са най-предпочитани.

Дева

Девите са перфекционисти и винаги се стремят към това да дадат всичко то себе си, но и изискват същото от човека до тях. Понякога тези стремежи се пренасят и в леглото, където високите стандарти могат да им изиграят лоша шега, особено ако не са свикнали да казват точно какво очакват и просто мислят, че половинката им трябва да им го даде. Оралната любов, правена както трябва, е нещото, което винаги ги задоволява.

 

Везни

Везните са интелектуалците на зодиака, които понякога са в състояние да мислят много критично. Обикновено хората, с които избират да започнат връзка, са привлечени до еднаква степен и от ума, и от външността им. За тях е важно да си намерят половинка, с която могат да говорят на всякакви теми, но и да експериментират в спалнята. Балансът обаче е важен за тях, така че не стигат до крайности. Позите, в които проникването е най-интензивно, са най-добрият избор.

Скорпион

Скорпионът е най-сексапилният знак на зодиака. Увереността им е в състояние да замае главата на всеки, особено когато става дума за жените. Представителките на знака могат да се чувстват секси дори в най-семплата тениска и пак да са неустоими за противоположния пол. Най-силното им оръжие обаче е погледът, затова позите, в които контактът с очи е непрекъснат, са просто създадени за тях.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Стрелец

Стрелците могат да се похвалят с това, че са много уверени в себе си и това е заразно. Човекът до тях веднага започва да се чувства по-добре, веднъж разбрал, че намеренията на Стрелеца са сериозни, и това в голяма степен важи за спалнята. Те умеят да се смеят на неудобните ситуации, затова пробването на нови неща не е проблем за тях. Кучешката поза обаче си остава предпочитана.

Козирог

Козирозите не се страхуват да поработят малко повече за удоволствието си. Те обаче са най-земният знак и ако могат, отбягват рисковите ситуации. Оценяват сериозните партньори и ненавиждат отношенията, които приключват на сутринта след бурна нощ и повече алкохол. Едновременно с това скуката и еднообразието обаче не са за тях, така че позата “лъжички” е перфектният баланс.

Кои зодии се ядосват най-лесно

Водолей

Водолеят е най-щастлив, когато е различен! Нищо не би вбесило жената Водолей така, както откритието, че още няколко момичета на партито са с рокля като нейната. Представителите на този знак диктуват тенденциите и отиват отвъд границите във всяка възможна ситуация. Най-добрият партньор за тях е този, който не засенчва уникалните им качества а най-добрата позиция – тази, в която те са отгоре!

Риби

Рибите са чувствителните души на зодиака. Те умеят да оценяват откритите разговори с партньора и фактът, че могат да се доверят на някой, ги прави щастливи. Като воден знак не би трябвало да е изненада фактът, че сложните изпълнения в банята ги възбуждат доста, но за тях е нужен доста опит и както вече споменахме – партньор, на когото могат да се доверят.

Hero Slider