Секс съвети според зодията

Съветите за игрите под завивките, които най-добре пасват на характера ви.

Овен – използвайте страстта си

Вие лесно се поддавате на емоциите и скачате с рогата напред. Не се страхувайте да вложите всички тези бурни чувства и в леглото.

Телец – забавете темпото

Телците обичат да се отнасят с тях по специален начин, затова и едно чувствено преживяване е много силно оценено от техния отбор.

Вдъхновящ цитат за всяка зодия

Близнаци – говорете мръсно

Използвайте вашия скрит талант да омайвате с думи и в леглото. Знаете как да бъдете секси – не се страхувайте да се възползвате от това свое качество.

Рак – запазете очен контакт

Чувствителните Раци имат нужда да усещат близостта на партньора си, за да се насладят на преживяването. А очният контакт е най-лесният начин да постигнат това.

Лъв – опитайте ролеви игри

Вие обичате силните емоции също толкова, колкото обичате да показвате талантите си – затова и идеята за ролевите игри би допаднала най-много на вас.

Дева – оставете се в ръцете на партньора

Девите обикновено са добри лидери, но в леглото искат точно обратното – силен партньор, който да им даде всичко, от което имат нужда.

Какво го възбужда според зодията му

Везни – забравете за задръжките

Когато става дума за секса, Везните често се притесняват да не създадат лошо впечатление и не се наслаждават напълно на момента. Променете това – дали след някоя чашка алкохол или с партньор, на който се доверявате – отпуснете се и забравете за правилата.

Скорпион – правете го на тъмно

Трудно ще намерим нещо, на което Скорпионът не би се съгласил в леглото. Но на тях не им трябва разнообразие, за да се насладят на секса, а само малко мистерия.

Стрелец – променете мястото

В тоалетната на ресторанта, на плажа или в пробната – тези сценарии са точно по вашия вкус. Стрелците обичат да експериментират и винаги търсят да направят нещо щуро, затова и този вариант е перфектен за тях.

Козирог – поемете контрола

Какъвто е на работа, такъв е и в леглото в случая на Козирозите. Вие обичате да сте властни и да държите света в краката си… защо не го направите и буквално.

Как се разбират зодиите в секса

Водолей – включете играчки

Ако има нещо щуро и интересно, Водолеите вероятно или са били първите, които са го пробвали, или са били тези, които са го измислили. Точно това ви печели точки в леглото.

Риби – опитвайте нещо ново всеки ден

Рибите са хора на навиците – свикнат ли с нещо, рядко се решават да го променят. Точно затова трябва да се стараете да тествате нови неща, за да запазите искрата с половинката.

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Hero Slider