Меркурий отново е ретрограден. Какво означава това за зодията ни?

Не бързайте да се плашите – астролозите ни успокояват, че този път ще ни се размине леко.

От утре, 18 юни, Меркурий отново навлиза в ретроградния си период, който ще продължи до 12 юли. Обикновено по това време проблемите в комуникацията ни карат да искаме да прекараме повече време сами или в компанията единствено на най-близките си. Този път ретроградният период е под влиянието на семейно ориентирания Рак, което още повече ще засили желанието ни да си останем вкъщи и да избегнем всички възможни конфронтации навън.

Същевременно Меркурий винаги е афектиран от още една планета, когато е ретрограден, но този път вместо планетарен аспект, периодът ще е повлиян от звездата Сириус, която свети най-ярко на нощното небе.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Благодарение на нейното много по-умерено влияние следващите седмици ще бъдат по-лесно поносими. Дори през това време ще имаме възможност да поправим грешки от миналото си, вместо да създаваме нови проблеми по пътя си.

Зодиите, които ще са афектирани най-негативно, ще са водните – Риби, Рак и Скорпион. При тях може да се появят бурни промени в емоциите и дори много от представителите на тези знаци може да са засегнати от депресивни мисли.

Зодиите, за които сексът е по-важен от любовта

Hero Slider