Каква зодия сте според японския хороскоп?

Както китайците имат свой хороскоп, така и японците могат да се похвалят с такъв.

Японските астролози се кълнат, че техните хороскопи са едни от най-точните в света. Те обаче имат само 11 зодиакални знака. Доста по-различни са от нормалните Овен, Рак, Риби и съответно периодите, които обхващат са различни от тези, които ние знаем.

Ако искате да разберете какви сте според японския хороскоп, четете по-надолу:

Черешов цвят (15 февруари – 20 март)

Представителите на тази зодия кипят от енергия и са заредени само с положителни емоции. Те обаче действат доста импулсивно и обикновено не изчакват “подходящия” момент. Понякога си патят заради съмненията, които изпитват към близки и приятели.

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Слънце (21 март – 29 април)

Тези хора се славят като изключителни идеалисти. Те се водят от две неща – мъдростта и красотата. Но не се лъжат лесно. Те са честни и отговорни, държат на справедливостта и мразят лицемерието и лъжите. Знайте, че са страхотни като колеги и приятели.

Бамбук (30 април – 4 юни)

Подобно на бамбука, който се огъва и издържа на всякакви условия, то и представителите на тази зодия умеят да се адаптират към всичко. Те са отворени към света и към хората и именно затова се радват на много приятели. Само че трябва да внимават, за да не бъдат излъгани заради добронамереността си.

Оризище (5 юни – 6 юли)

Представителите на тази зодия са изключителни късметлии. Те са орисани да са победители и рано или късно постигат големи успехи. Затова не е странно, че са изключителни работохолици и изпипват всичко до най-малкия детайл. Но няма да ги чуете да мрънкат или да се оплачат от нещо. Не понасят човешката слабост.

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Лотос (7 юли – 1 август)

Хората от тази зодия са изключително нежни и сантиментални. Те обаче често попадат в капана да се лутат между чувствата и разума. Въпреки тези душевни състояния обаче, обичат живота и му се наслаждават докрай.

Мост (2 август – 27 август)

Представителите на зодия Мост живеят не за себе си, а за другите. Те обичат да помагат и винаги са готови да подадат ръка. Ако имате нужда, винаги можете да им поискате съвет. Отлични психолози са, умеят да изслушват останалите.

Градина (28 август – 10 октомври)

Представителите на зодия Градина са толкова чаровни, че с лекота се разбират с другите. Те много държат на приятелите и семейството си. Изключително положително настроени са към света и са добронамерени към всички.

Император (11 октомври – 18 ноември)

Самото наименование на зодията подсказва, че представителите на тази зодия са родени воини. Те са изключително борбени и не се спират пред нищо докато не спечелят някоя битка. Приключенски настроени са и не се спират на едно място. Малко са егоисти обаче и винаги слагат себе си на първо място.

Императрица (19 ноември – 26 декември)

Представителите на тази зодия са с много силна воля. Като една истинска императрица и те следват целите си докрай и винаги получават това, което искат. Единственият им недостатък е, че трудно допускат другите до себе си заради прекалената си гордост.

Луна (27 декември – 18 януари)

Като една тиха луна, и хората от тази зодия са много спокойни и потайни същества. Те са влюбчиви и в името на любовта са готови са да се откажат от всичко. Много нежни създания са. Лесно раними, мразят разделите и трудно ги преживяват.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Костенурка (19 януари – 14 февруари)

Костенурките са доста свободолюбиви и борбени личности. Амбициите им ги карат да преследват целите си докрай и да ги постигат без значение колко усилия са им необходими за това.

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

Hero Slider