Как да поддържаме форма според зодията си

Зодията ни дава насока за това с какъв тип тренировки ще се чувстваме най-добре и ще постигаме резултати.

Овен

Хората от тази зодия вероятно водят най-здравословен живот от всички. Това е заради напористия им характер – когато започнат нещо, искат да го довършат изцяло.

Затова и ако някой от тях се захване да тренира, трябва да избере нещо, в което постоянно да може да се развива и да прогресира. Тренировките във фитнес зала са най-добрият вариант.

Телец

Вие сте енергични хора, изпълнени с много сила, която искате да насочите към нещо. Опитайте кикбокс – изисква се добра концентрация и дисциплина, за да се занимавате с този спорт. И точно затова е перфектен за вас.

Близнаци

Близнаците са общителни, любопитни и винаги с желание да експериментират. Затова и груповите занимания са перфектни за тях. Там ще могат да се социализират и да се забавляват, докато тренират.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Рак

Вие обичате да си почивате и да се наслаждавате на всяка минута от деня си. Затова и повечето интензивни и бързи спортове не са подходящи за вас. Вместо това се съсредоточете върху ба;ансираното хранене и опитайте да практикувате йога.

Лъв

Обичате да правите всичко по вашия си начин и сте силно ориентирани към прогреса. Затова най-добре си купете карта за фитнес – там ще тренирате, както вие решите на момента, ще виждате резултати, а и хората около вас също ще ги забележат и ще ви похвалят… а това никога не боли.

Дева

Девите са много критични към себе си и често това ги кара да прекаляват с тренировките и здравословното хранене. А това не е особено хубаво за здравето им в дългосрочен план. Затова по-добре да се възползват от любовта си към природата и да излязат навън на разходка в планината, където ще се чувстват на място и ще забавят темпото за малко.

Везни

Вие, подобно на Близнаците, се чувствате добре в компания, но трудно запазвате интереса си към определен спорт. Затова ви трябва подходяща група от приятели, които ще ви подканват да тренирате заедно, за да не се отказвате.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Скорпион

Здравословният начин на живот винаги е част от вас, дори да не се стараете да го подържате. Единствената възможност за подобрение е да се обучите правилно по темата и да използвате всичко научено.

Стрелец

Ориентирани сте към забавлението и приключенията, затова и понякога тренировките ви се струват скучни и може да се откажете от тях. Потърсете нещо с известна доза адреналин като например скалното катерене или сърфинга, за да запази интереса ви.

Козирог

Вие сте концентрирани и дисциплинирани, така че каквото и да предприемете в сферата на спорта, ще ви се отдава. Въпросът е да не прекалите, защото често забравяте да се грижите за себе си правилно, когато преследвате някоя цел.

Зодиите с най-страстните връзки

Водолей

За вас най-важното е да захранвате организма си правилно и да живеете по естествен и чист начин. Страхотни спортове за Водолеите са пилатесът и йогата. Разбира се, трябва задължително да е обвързан със здравословно хранене.

Риби

За Рибите е много трудно да се задържат в залата, защото не се чувстват на място там в повечето случаи. Ако искате да успеете, трябва да откриете начин да се разсейвате от тренировката – слушайте музика или гледайте нещо, когато можете по време на упражненията. Не е най-дисциплинираният метод, но работи.

Бърза тренировка за лифтинг на дупето